top of page
Harriet and Callum (428 of 651).jpg

Weddings

Our mission is to write stories with light, draw smiles on faces and awaken feelings of happiness, capture all important moments in timelessness, create memories of life, and spread unconditional love.  With our way of working, we want to conjure up an unforgettable experience for the newlyweds on their wedding day, which they will remember in the most beautiful light.  We hunt all the moments spontaneously and try to be as unobtrusive as possible during the day. Tenderness, authenticity, and spontaneity are what describe our style.  We want to capture those real emotions between the couple and write them in the most beautiful story that they will be able to proudly show to the next generations.

Poročna ponudba

Photography

12 or 18 hour presence
1 or 2 photographers
photo editing
photo book + production
usb stick with photos in full resolution
choosing between 3 styles of editing
 
submission of material within 30 days

 

Ali nas kontaktirajte direktno
metka@drumlife.si
041 808 248

Q&A

pogosta vprašanja parov

V kolikšnem času dobiva fotografije?

Že takoj v naslednjih dneh po poroki prejmeta zasebno spletno galerijo, kjer vaju bo pričakal izbor 30 fotografij. Celotni material pa prejmeta v roku 30 do 60 delovnih dni od datuma poroke.

Kako vas najameva?

Preprosto, kadarkoli! Pustita nam sporočilo, povejta, za kateri datum se zanimata in kakšne so vajine želje. Mi vama pošljemo ponudbo in če vama ustreza, se dogovorimo za rezervacijo - za katero je potrebno vnaprej plačati avans. Ostali znesek plačata po poroki ob prevzemu materiala.

Kaj pa če nisva fotogenična?

Ne skrbita! Najpomembneje je, da sta sproščena in za to bomo poskrbeli mi. Fotografiranje bo za vaju zelo prijetno doživetje, za vsako pozo vaju natančno usmerjamo in takrat ujamemo spontane trenutke, na katerih si bosta zelo všeč. Čez dan smo nemoteči in nas skoraj ne bosta opazila. 

Ali so v ceno vključeni potni stroški?

Da, naša ponudba vključuje potne stroške do 50 km v eno smer. V povpraševanju navedita lokacije, kjer bo poroka potekala in tako vama lahko natančno povemo znesek morebitnega doplačila kilometrine. 

Kdaj se dobimo na sestanku?

Prvo srečanje lahko naredimo takoj, ko se odločita za nas in imata željo tudi v živo videti vzorčno fotoknjigo ter prediskutirati vse podrobnosti o poteku dneva. Sestanek pa sicer predlagamo v fazi, ko imata dorečene vse podrobnosti glede lokacij in ur, da potem lahko skupaj oblikujemo skupno časovnico.

Ali dobiva tudi vse surove fotografije?

Ne, surovih fotografij ne dajemo strankam. Fotografije, ki jih par prejme, so skrbno izbrani ujeti trenutki in te fotografije so tudi profesionalno obdelane - kar odraža naš stil, za katerim stojimo in je le ta značilen za naše podjetje. Prav tako velja tudi za video posnetke.

Kakšna je cena?

Cena je povsem odvisna od časa naše prisotnosti ter količine končnih izdelkov. Najpogosteje smo prisotni cel dan, vendar ponujamo tudi manjše pakete glede na vajine želje. Pošljita nam povpraševanje s čim bolj podrobnimi informacijami in poslali vama bomo našo ponudbo

V čem je prednost dveh fotografov?

Ker je to enkraten dogodek, ki se dogaja na več koncih istočasno, lahko dva fotografa zagotovita, da bodo dragoceni trenutki z vajinimi najbližjimi zabeleženi v pravem trenutku. Razpolagata z dvema zornima kotoma, pomagata si z opremo, optimalno učinkovitostjo dela, tako pri logistiki, svetlobi kot tudi kadriranju. 

Imava vprašanje na katerega nisva našla odgovora. Vas lahko kontaktirava?

Seveda, pošljita vprašanja na info@drumlife.si, ali pa nas direktno kontaktirajta na telefon našega koordinatorja 041 808 248. Z veseljem vama pomagamo pri načrtovanju. 

  • Instagram

ogled instagram profila

2.png
3.png
4.png
1.png
Kontakt
Nina in David-82.jpg

IT'S ALREADY WITH US

150+

SATISFIED COUPLES

SEND INQUIRY

Hvala za sporočilo :)

PROČNA GALERJA
bottom of page